Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=1  •  Vydáno: 1.5.2011 11:06  •  Autor: Administrator

ERBIA OPEN GOLF TOUR 2011

Tour je organizována jako "fee turnaje". Po celý den bude bude zajištěno celodenní pohoštění a rovněž i doprovodný program. Jako vždy v našich turnajích budou připraveny krásné ceny od našich partnerů, a nebude chybět ani tombola ze score card všech přítomných a její hlavní cena, kterou je tradičně víkendový pobyt od některé z našich partnerských CK.

Turnaje jsou samozřejmě otevřené i pro hráče z jiných golfových klubů, nejen ERBIA G.C.
Přihlásit se mohou všichni golfisté, kteří splňují tyto podmínky: dovršených 20 let věku a platný hcp.
Jako zápisné do naší Tour zaplatí každý hráč při svém prvním hraném turnaji jednorázově k 200,- Kč .
Členové golfového clubu ERBIA toto zápisné neplatí.
Soutěžit budeme v kategoriích : 0 – 18 18,1 – 28 28,1 – 36 37 – 54
Cena za turnaj se bude pohybovat v rozmezí 1.600,- Kč až 2.100,- Kč dle daného hřiště. Všechny turnaje jsou na našich nejlepších mistrovských hřištích a převážně ke konci týdne nebo o víkendu. V ceně je započítáno fee, celodenní pohoštění (snídaně,svačina,oběd) a startovné.

Na turnaje je nutno vyplnit přihlášku na níže uvedených stránkách.

Přihlašování je již otevřené na www.erbiaopentour.cz , www.erbiagc.cz. Postupně zde naleznete i bližší informace a aktuality z naší Tour.

První turnaj je již 10. května (výjimečně úterý) na Karlštejně. Start bude postupný ze dvou jamek od 9.30 hod. Cena tohoto turnaje je 1.600,- Kč. Pokud budete mít požadavek na sestavení flightů, nezapomeňte to uvést do poznámky v přihlášce na turnaj, když to bude jen trochu možné, rádi vyhovíme. Podrobnější informace a dispozice k turnaji tomto turnaji zašleme koncem dubna.