Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=10  •  Vydáno: 15.5.2010 11:45  •  Autor: Administrator

FORGOLF & PŘÁTELÉ zahájili na Zbraslavi

Letošní počasí nám golfistům zatím moc nepřeje, ale přesto se na Zbraslavi sešlo 70 statečných, kteří se nenechali odradit předchozí špatnou předpovědí.

Každý hráč dostal hned při příchodu jako dárek krásnou bonboniéru od značky Lindt.

Převládali muži, a poprvé v našich turnajích byla nejvíce obsazena mistrovská kategorie 0 – 18. Ti, kteří nakonec hráli, nelitovali. I počasí se umoudřilo a deštníky jsme nechali v bagu. Výkony pánů byly velmi hezké, moho hráčů snižovalo, přestože se říká, že zbraslavské hřiště nepatří k těm nejlehčím, už jen kvůli svým greenům.

Škoda jen, že pánové stejně vážně jako své sportovní výkony neberou také ten fakt, že se sluší počkat na vyhlášení a převzít cenu. Počítat s tím, že cenu převezme kamarád, který tam zůstává, se v naší Tour nevyplácí.

Ceny se nepředávají a automaticky přecházejí do tomboly, která se nakonec losuje ze score card všech přítomných hráčů. Takže i cena za první místo v jedné kategorii putovala do tomboly a voucher na brýle Beausoleil i ostatní dary udělaly v tombole radost někomu jinému. Díky mnoha našim partnerům mám krásné ceny a po hře je vždy připraven doprovodný program.

Všechny turnaje jsou otevřené, přihlásit se může každý – avšak registrace je možná pouze na našich stránkách www.forgolftour.cz nebo v sekci turnaje.

Zveřejněno: časopis ForGolf č. 6/2010