Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=101  •  Vydáno: 10.12.2004 14:07  •  Autor: Administrator

Informace k cestě zájezdu na lyže Itálie

CESTA - ITALIE - CAMPITELLO PRAHA - směr - ROZVADOV - WEIDEN - REGENSBURK - MNICHOV INNSBRUCK - BRENNER - BOLZANO - ORA - CAVALEZE - MOENA POZZA DI FASSA - CAMPITELLO

Za hranicemi se držet směr Weiden a dále na dálnici směr Regensburk. Při objezdu kolem Mnichova je potřeba dávat pozor a již před Mnichovem sjet na dálnici směr Salzburk, ale dále již se řídit ukazateli na Innsbruck a potom dále až na Brenner. Zde projet a stále směr Bolzano a teprve za Bolzanem vyjet z dálnice při sjezdu, který se jmenuje O R A .

Od dálnice vede cesta nahoru a potom již je široká silnice, která vede až do Campitella. V Campitellu jeďte stále rovně a vlevo uvidíte malé centrum s obchody a přes můstek stále rovně a po pravé straně je veliké parkoviště a u něj jsou Residence Il Mondo, Olimpic a Alfred. Tyto domy jsou viditelné z hlavní silnice, která potom vede dále do Canazei. Residence Monte Pallidi se nachází nad centrem u kostela.

Cesta je dlouhá z Prahy až do Campitella přibližně 690 km. Dálnice vede až do Ora, kde se z ní sjíždí. Poslední úsek, který vede z Ora až na místo, je přibližně 70 km.

Zde popsaná cesta je nejjednodušší tím, že vede stále po dálnici, samozřejmě existují i jiné možnosti (kolem Garmisch P.Kirchen a dále na Innsbruck) a také dřívější odbočení z dálnice před Bolzanem nahoru serpentinami až do Campitella, a je na zvážení, kdo si jakou cestu vybere.

Přeji šťastnou cestu a těším se na setkání v Campitellu - Marcela Chrpová