Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=116  •  Vydáno: 8.8.2004 15:41  •  Autor: Administrator

ZÁJEZD DO RAKOUSKA - GOLFOVÉ HŘIŠTĚ F O N T A N A

Ve dnech 27. - 30.9. 04 připravujeme zájezd za golfem na jedno z nejkrásnějších hřišť v Evropě.

Program :

27.9. pondělí : příjezd - ubytování v hotelovém pensionu cca 17 km od hřiště večeře v restauraci v blízkosti hotelu.

28.9. úterý : snídaně v hotelu - hra na Fontáně, večeře v restauraci

29.9. středa : snídaně v hotelu - hra na jiném hřišti poblíž Vídně, nebo znovu na Fontáně, večeře v restauraci v blízkosti hotelu.

30.9. čtvrtek : snídaně v hotelu - odjezd

Ubytování je zajištěno se snídaní a večeře v blízké restauraci, která bude podávána formou teplého a studeného bufetu spolu se salátovým barem. V ceně večeře bude i nealkoholický nápoj, můžeme popř. přiobjednat i domácí výborné víno. Bude též zajištěna svačina do hry a pití. Hotel, ve kterém budeme bydlet patří do kategorie menších hotýlků s milým prostředím a personálem, leží ve Wiener Neustadt, několik minut od dálnice a 15 km od hřiště Fontána. Pokoje jsou dvou a třílůžkové, hezky zařízené (satelitní televize, minibar, telefon, rádio) vybaveny sociálním zařízením a koupelnou. Je možno si též za příplatek objednat pokoj jednolůžkový.
Nedaleko od hotelu se nachází nákupní centrum, které je ve všední den otevřeno do 19 hodin.

V ceně je obsaženo:

3 x ubytování ve 2/2 nebo 3/2 pokoji se snídaní
3 x večeře v restauraci
2 x svačina s pitím na hřišti
1 x hra na Fontáně
1 x hra na hřišti poblíž Vídně

Přibližná cena se bude pohybovat kolem 300,- €. Pro informaci dodávám, že fee na Fontáně stojí ve všední den  98,- €  a na ostatních hřištích kolem mezi 40,- až 50,-  €.


V ceně není obsažena doprava, která by byla individuelní, je zde možnost objednat dopravu autobusem se vším pohodlím. V tomto případě je nutno započítat přibližně 1.000,- Kč na osobu za dopravu. Ve čtvrtek po odjezdu můžeme navštívit velké nákupní centrum ve Vídni, které je jedním z největších v Evropě.

Pro informaci dodávám, že v úterý 28.9. je státní svátek, a děti ve škole mají volný den. Zálohu 100,- € je nutno zaplatit do 6.9. a zaplacením zálohy bude objednávka celého zájezdu z á v a z n á .

Všechny ostatní informace na č. 737287288 - pí. Chrpová

Těším se, že si zahrajeme na krásném hřišti a uděláme hezký výlet na konec sezony.

Marcela Chrpová