Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=162  •  Vydáno: 16.10.2012 12:04  •  Autor: Administrator

Erbia Golf tour na Ypsilonce

Do kopce a z kopce - tak by se dal popsat náročný terén na tomto malebném hřišti. Kondičku všech hráčů prověří hned ráno prudký výstup s golfovými vozíky ke klubovně, takže připravená snídaně a posezení v klubovně před startem přijde každému hráči vhod.

 

Letos jsme měli štěstí na počasí, přestože se sezona již pomalu chýlila ke konci,  bylo krásně slunečno a teplo.  Při tomto turnaji jsme vyhlásili i vítěze naší Tour, kteří získali voucher na zájezd do tureckého Beleku. Vítězkou za ženy se stala paní Dana Kadeřávková, a za muže pan  Michal Souček.  oba měli tuto sezonu skvělou formu a převzali z rukou paní Kristiny Králové, zástupkyně cestovní kanceláře na týdenní pobyt v hotelu Sirene, kam jedeme s celou skupinou 27. listopadu.

Přestože bylo tentokrát čekání na výsledky trochu delší - hřiště jako je Ypsilonka není z nejlehčích a tak se jde pomaleji, zůstali na vyhlášení skoro všichni  hráči. Jako poděkování za organizaci celé Tour  převzala naše manažerka Marcela Chrpová krásnou velikou kytici.  A jelikož by se naše turnaje nemohly konat bez sponzorských příspěvků a darů, děkujeme tímto všem našim partnerům a sponzorům za spolupráci v roce 2012 a již dnes se těšíme na její navázání v roce 2013 kdy v dubnu opět startujeme naši ERBIA OPEN GOLF TOUR 2013 !

 

Organizátorka Tour  Marcela dostala od hráčů krásnou kytici za organizaci turnajů Výherci Tour si převzali vouchery na zájezd do tureckého Beleku od CK Snail Travel International