Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=173  •  Vydáno: 19.4.2017 19:57  •  Autor: Administrator

ATT Gold - Open Golf Tour 2017 

Info o cenách za turnaj a platbách. Hlavní cenou ve všech kategoriích budou vouchery na nákup zboží v show room našeho hlavního partnera ATT INVESTMENSTS CZ SE.

Info o cenách za turnaj a platbách:

Ceny turnajů se budou pohybovat v průměru  od 1.700 - 1.800 Kč za turnaj a v ceně je  fee, občerstvení (snídaně,svačina do bagu, zajištěný pitný režim + oběd) a startovné. Částky za turnaje jsou odvozeny od ceny fee příslušného hřiště ( v případě, že máte na hřišti volné vouchery nebo předplacenou hru se fee odpočítává). Cena za  startovné a pohoštění činí 700 Kč. Cena bude vždy předem upřesněna v pozvánce na příslušný turnaj. .

Pokud bude mít hráč předplacené balíčky pro naši tour v rámci Golf Cut, potom také platí pouze startovné  a občerstvení, fee se odpočítává.

Jedinou výjimkou jsou  KARLOVY VARY kde již tradičně máme připraven velký raut z Grandhotelu Pupp a kdy tento turnaj není zajištěn jako fee turnaj, ale je zde nájem hřiště a proto není možné odpočítávat cenu fee i když zde jej hráč má předplaceno.

Cena za Karlovy Vary je jednotná pro všechny hráče za 2.200 Kč. Každý hráč dostává také při registraci dárek, např. voucher na výběr zboží v internetovém sportovním obchodě Bagosport v hodnotě 200 Kč a další pozornosti.

Minerální vodu do našich turnajů nám věnovala firma Global Wines,( která se bude starat o náš „pitný režim“)  přední dovozce vín vyšší kategorie a  italské vody San Pellegrino.

Ceny pro umístěné v kategoriích :

Hlavní cenou ve všech kategoriích budou vouchery na nákup zboží v show room našeho hlavního partnera ATT INVESTMENSTS CZ SE, která  se zabývá finančními komoditami a také výrobou krásných a originálních zlatých šperků s drahými kameny. Vítězové v kategoriích získávají hodnotný voucher na 7000 Kč na nákup zboží nebo další produktů z nabídky ATT INVESTMENTS.

V průběhu celé sezony budete i nadále soutěžit o již tradiční  týdenní letecký zájezd  s golfem pro nejlepšího golfistu a golfistku, věnovaný  CK Snail Travel International.

Jako vždy proběhne na každém turnaji losování ze score card od našeho sponzora Elldus Resort v Oberwiesenthalu a cenami jsou vouchery na ubytování pro 2 osoby na víkend v tomto příjemném wellness hotelu.

Velkou novinkou a překvapením pro výherce budou také speciální vouchery na ubytování v luxusních apartmánech ve francouzském Antibes a možností pronájmu jachty až pro 8 osob, věnovaní česko-francouzskou firmou Succes Up.

Dalším významným partnerem je  jazyková škola Einstein English, která věnuje pro naše umístěné tříměsíční intenzivní kurs zvoleného jazyka.  Tato škola má ojedinělou a velmi účinnou formu výuky.

Novým partnerem  je firma Aqua Lux, zabývající se pronájmem výrobníků zdravé vody do domácnoství - splňující veškeré hygienické požadavky s jedinečnou technologií na nejvyšší úrovni.  Tato firma  věnuje pro umístěné v kategoriích bezplatný pronájem čističky pitné vody.

Další krásné ceny věnovali také naši dlouholetí partneři,  např. firma JuCad, a stále ještě probíhají jednání s dalšími firmami.

Před každým turnajem budou vyvěšeny jak podmínky a informace o turnaji tak i o cenách které mohou naši hráči vyhrát.

V případě zájmu nabízíme možnost spolupráce nebo prezentace Vaší firmy při turnajích a vystavení faktury za reklamu.

Marcela Chrpová  -  pořadatel ATT GOLD OPEN GOLF TOUR