Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=27  •  Vydáno: 14.11.2006 14:44  •  Autor: Administrator

INFORMACE O LADY PARADISE ERPET GOLF TOUR 2006/07

Již čtvrtým rokem pokračují naše tréninkové pondělní turnaje v Erpetu. Máme reservovány každé pondělí minimálně 3 FSG simulátory v době od 8 – 10 hod. 10 – 12 hod. a 12 – 14 hod. Přihlašování a rozpis do startovky je stejný jako v předešlých letech, hráčky si své flighty určují samy při těchto turnajích při přihlašování.

První z našich turnajů započítávaných do celkového hodnocení bude 6.11.2006 a poslední 26.3.2007. Vyhodnocováno bude 5 nejlepších výsledků v kategoriích.

Do Tour se mohou přihlásit všechny hráčky, které dovrší v r. 2007 věk 25 let a starší a s platným hcp. Soutěžit budeme v kategoriích : 0 – 25 + 25 -54.


Hráčky odehrají 2 hodiny na simulátoru, tyto výsledky budou hodnoceny samostatně, a jako dobrovolná soutěž bude turnaj na malém kursu na 6 jamek. V letošním roce je nabídka zimních karet snížena o kartu dopolední, takže je možno si zakoupit následující druhy karet :

Pro hráčky účastnící se našich turnajů je v letošním roce domluvena 10% sleva z celkové ceny ročních karet a nebo vstupové karty :

Golf karta roční :

pro členy ČGF ………. 9.900,- Kč
pro naše členky 10 % sleva …. 8.910,- Kč

pro nečleny ČGF a CMR …… 11.900,- Kč
pro naše členky 10 % sleva ….. 10.720,- Kč

Tato karta platí po celou zimní sezonu s platností 1 roku od data vystavení.

Golfová karta na 15 vstupů :

pro členy ČGF, CMR i nečleny ….. 4.500,- Kč
pro naše členky 10 % sleva …… 4.050,- Kč

Novinkou v letošním roce je, že členky Erpet Golf klubu platící členské příspěvky nemusí kupovat žádnou golfovou nebo vstupovou kartu, mají vstup zdarma!


Pro uplatnění naší 10 % slevy je nutné na recepci uvést své jméno a to, že jste zařazeny do naší Lady Paradise Golf Tour. Mnoho hráček z naší letní Tour již vlastní plastovou kartu na jméno, která je průkazkou naší Tour. Ty z nás, které si tuto kartu ještě nepřevzaly, si ji mohou vyzvednout při našich turnajích v Erpetu. Pro nové hráčky bude tato karta co nejdříve vystavena. Na tuto kartu se budou vztahovat i ostatní slevy u našich partnerů, jejichž seznam bude co nejdříve zveřejněn na našich stránkách.

Ceny našich pondělních turnajů :

hráčky, které jsou členkami Erpet Golf klubu a členky vlastnící některou z výše uvedených vstupních karet :

200,- Kč (100,- FSG sim. + 100,- startovné)

hráčky, které nejsou členkami Erpet golf klubu a nevlastní žádnou z výše uvedených vstupních karet :

500,- Kč (100,- FSG sim + 100,- startovné + 300,- vstupné)

pro tyto hráčky, které budou platit vstupné jednotlivě na recepci je domluveno, že toto vstupné se vztahuje na časové období od 8 až do 14 hodin – tedy po celou dobu trvání našeho turnaje a hráčky mohou využívat všechny treninkové prostory. Pro informaci dodávám, že jednotlivé vstupné na golfovou plochu v období mimo našich turnajů (driving,pitching,putting) je 200,- Kč za jednu hodinu…

Všechny hráčky, které se zařadí do našich turnajů uhradí při prvním zapsání

150,- Kč (jednorázově za zimní období - na provoz int.stránek a zapsání do výsledků ) Při dalších turnajích se již nic neplatí.

Podrobné propozice budou ještě vyvěšeny na našich stránkách a v Erpetu při našich turnajích.

Věřím, že nabídky zimních tréninků využijí i hráčky, které se do naší Tour zařadily až v letošním roce, a že se budeme po celou zimní sezonu setkávat.

Přeji všem úspěšnou zimní golfovou sezonu.

Marcela Chrpová