Zdroj: https://golflady.cz/index.php?a=51  •  Vydáno: 20.12.2005 9:32  •  Autor: Administrator

Návštěva v Lapis Diamond Centru

Návštěva v Lapis Diamond Centru Naše Golf Tour se již pomalu stává nedílnou součástí ženského golfového dění u nás a tak není divu, že ke sportovním aktivitám se přiřazují i jiné. Jednou z těchto aktivit bylo i předvánoční setkání uspořádané v mezinárodní šperkařské společnosti Lapis Diamond Centrum, která zde sídlí již třetím rokem . Téměř 50 golfistek a partnerek naší Golf Tour se sešlo v úterý 13.12. v jejich budově v Praze 5.

Po milém uvítání manažerky paní Radky Volhejnové, která nás seznámila s firmou a jejími aktivitami jsme měly možnost si prohlídnout práci mistrů zlatníků. Po prohlídce bylo pro nás připraveno slavnostní pohoštění a za pomoci prodávajících jsme mohly obdivovat na 20.000 růných druhů šperků, které zde jsou vystaveny k prodeji. Majitel firmy p. Türk nechal pro každou z nás vyrobit brož ze stříbra ve tvaru golfistky, která je přesnou kopií našeho loga z webových stránek. Součástí prodeje je i mezinárodní certifikát o pravosti kamenů, samozřejmostí je záruka na opravy a jako naprostá specialita, kterou tato firma nabízí je, že pokud zde šperk koupíte, a během dvou let si jej již z nějakého důvodu nebudete chtít ponechat, můžete jej vrátit a v té samé hodnotě obdržíte nový šperk. Jsou zde šperky stříbrné, zlaté, kombinové, polodrahokamy i drahokamy jako např. smaragdy, rubíny, diamanty různých velikostí. K nabízenému servisu patří také odborné vyčištění přinesených šperků a rovněž tak i opravy jak nových tak i starožitných šperků. Pro hráčky a partnery naší Golf Tour poskytuje firma velmi výrazné slevy. V rámci svých služeb firma nabízí také podrobné informace o nabídkách a novinkách, které zašle na mailovou adresu.
Protože se této schůzky nemohlo mnoho z nás z pracovních důvodů ke konci roku zúčastnit, budeme toto setkání opakovat ještě v počátku příštího roku.

S firmou Lapis Diamond budeme v příštím roce spolupracovat a tak se již dnes můžeme těšit na krásné výrobky jejich zaměstnanců.

Za Lady Paradise Golf Tour

Marcela Chrpová